Gumi-Szerelés

Téli-Nyári abroncsok cseréje : előzetes időpontegyeztetéssel a várakozási időt jelentősen mérsékelve ( legtöbb esetben várakozási idö nélkül) vállaljuk a szezonon kívüli abroncsok cseréjét. Az abroncsok cseréje 3 szervízálláson, párhuzamosan történik.

Abroncs Tárolás : tegye még kényelmesebbé szezonális gumicseréjét! Tároltassa nálunk szezonon kívüli abroncsait, kerekeit! Ezzel nemcsak autója tisztaságát őrzi meg ( nem kell a kerekeket a csomagtartóban-hátsó ülésen elvinnie), hanem garázsában, tárolójában nem kell egy egész éven keresztül 4 nagyméretű kereket kerőlgetnie. Ezekben az esetekben a téli-nyári gumi(kerék) csere még gyorsabbá válik.

Gumiabroncs javitás-szerelés : személy és kisteherautók abroncsainak szerelése, centrírozása, mindennemu sérülés javítását vállaljuk. Első szempont mindig ügyfeleink biztonsága. Szerelés-javítás megkezdése előtt tájékoztatjuk Önt a lehetséges szerelési-javítási módokról, csak azt ajánlva ami a biztonságos közlekedést lehetővé teszi, és Ön is maradéktalanul elégedett lesz vele. Ezekhez a munkákhoz a legjobb minőségű javító-szerelő anyagokat használjuk.

Felnijavítás : elgörbült, elhajlott kátyú által okozott felni sérülések javítását vállaljuk rövid határidővel (sérülestől függően).

Szelepek : Ügyfeleink gumi szerelésénél választhatnak egyszerű gumi, és rozsdamentes fém szelep között. A gumiszelep általában lemezfelniben tökéletes, cseréje normál körülmények között általában 2-3 évente ajánlott( új abroncsnál minden esetben cseréljük). A fémszelep két részből összecsavart masszív, nem mozgó, szinte a felni részévé váló alkatrész. Szinte örök darab!