A futóműállításról : minden autón, a gumikopás egyik meghatározó tényezője, a futómű helyes beállítása. Rosszul beállított összetartás, dőlés akár pár ezer kilométer alatt képes a gumit teljesen tükörsimává koptatni. Helyesen beállított futóművel azonban kihasználhatóvá válik az abroncs teljes futófelülete, ez jobb kezelhetöséggel, rövidebb fékúttal, kiváló egyenesfutással és ahogy az előbbiekben már említettük jobb futásteljesítménnyel jár. Ennélfogva jó befektetésnek tekinthető a futómű tavaszi és őszi ellenőrzése. A Schnell Service -ben mi ezt a legmodernebb 3 Dimenzós infrakamerás műszerrel végezzük, ami a jelenlegi legpontosabb és leggyorsabb módja a mérésnek, és állításnak is! Legtöbbször azonnal tudjuk vállalni autóját, és típustól függően 30-60 percet vesz igénybe.

Téli-Nyári gumik helyes cseréje : a különbség a nyári és téli gumik között mind alapanyagukban, mind mintázatukban jelentkezik. A téli gumik puha anyagból készülnek, hogy a hidegben se keményedjenek meg, ne váljanak rideggé. A nyári abroncsok ezzel szemben keményebb keverékből készülnek, hogy a nyári magas hőmérséklet(és még magasabb aszfalthőmérséklet) esetén se olvadjanak meg. Az összes nagy gumiabroncsgyártó +7 celsius foknál( mely napi átlagos középhőmérséklet) húzta meg a határvonalat. Ez alatt téli, felett pedig nyári abroncsot ajánlanak.

Magyarorszagon a váltási időszak általában október közepe, és március vége. Minden kedves ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy biztonságuk érdekeben NE várjak meg az elso hóesést a cserével!

Tajékozodasi pontnak azt szoktuk javasolni, hogy amíg hajnali fagyra szamíthatunk, téli abroncsot használjanak!

A leszerelt gumik tárolása : a leszerelt abroncsokat páramentes, közepes hőmérsékleű helységben a legjobb tárolni. A felnire szerelt kerekeket normál nyomáson egymásra kell helyezni, a felni nélkülieket állítva polcra szabad tenni, a deformáció elkerülése érdekében. Természetesen nálunk tárolt kerekei/abroncsai a megfelelő módon lesznek tárolva!

Köszöntjük cégünk weblapján! Már 13 éve Miskolcon!

Schnell Service 2000 Kft.
Címünk : 3529 Miskolc Soltész Nagy Kálmán Út 37
Telefon : 06 46 506 913          Fax : 06 46 506 914
Email : schnellservice2000@gmail.commailto:schnellservice2000@gmail.comshapeimage_2_link_0
FőoldalFooldal.htmlshapeimage_3_link_0
Magunkrólmagunkrol.htmlshapeimage_4_link_0
Kereskedelemkereskedelem.htmlshapeimage_5_link_0
Gumi-Szerelésgumi_szereles.htmlshapeimage_6_link_0
Futóműállításfutomuallitas.htmlshapeimage_7_link_0
Autószerelésautoszereles.htmlshapeimage_8_link_0
Egyéb szolg.egyeb_szolg.htmlshapeimage_9_link_0
Hasznosshapeimage_10_link_0
Kapcsolatkapcsolat.htmlshapeimage_11_link_0